Viikon menu

Maanantai 19.8.

Wokattua porsaankylkeä ja paksoita, basmatiriisiä (L, G, VS, chili) 10,25

Tomaatti-mozzarellarisotto (L, G, VS, chili) 10,25

Grilli: Lohihampurilainen 11,40

Pop Up: Sitruunapasta 10,25

Salaattibaari: Sesongin valikoima ja herkkusienikeittoa (L, G) 10,25

Tiistai 20.8.

Lihamureketta pippurikastikkeella (L) 10,25

Pinaatti-fetalasagnea (M, G, VS, chili) 10,25

Grilli: Kanakori 11,40

Pop Up: Lämmin salaatti halloumilla 10,25

Salaattibaari: Sesongin valikoima ja purjo-perunasosekeittoa (L, G) 10,25

Keskiviikko 21.8.

Korman kanaa (L, G) 10,25

Kaalikääryleet, puolukkaa (L, VS) 10,25

Grilli: Hampurilainen 11,40

Pop Up: Lämmin salaatti halloumilla 10,25

Salaattibaari: Sesongin valikoima ja mausteista linssikeittoa (M, G, VS, chili) 10,25

Torstai 22.8.

Pulled chicken, pitaleipää ja tzatzikia 10,25

Meksikolaisia kasvispihvejä ja salsaa 10,25

Grilli: Paistettua nieriää, voi-valkoviinikastiketta 11,40

Pop Up: Lihapullapasta 10,25

Salaattibaari: Sesongin valikoima ja bataatti-kookoskeittoa 10,25

Perjantai 23.8.

Uunissa paistettua lohta ja sitruunakermaviilikastiketta (L, G) 10,25

Thaicurry kasviksia ja nuudelia (L, VS) 10,25

Grilli: Paahdettua porsaan sisäfilettä punaviinikastikeella 11,40

Pop Up: Roomalainen pizza 10,25

Salaattibaari: Sesongin valikoima ja savujuusto-palsternakkakeittoa (L, G) 10,25

© Ultimes Business Garden | Sivuston suunnittelu ja toteutus: Bermuda