DriveNow-pysäköintimahdollisuus Ultimeksessa

Karvaamokuja 1 parkkipaikalle on saatu DriveNow-autoille varattu pysäköintiruutu. Ruutu on portista heti ensimmäinen oikealla ja se on merkitty DriveNow-kyltillä.

DriveNow-palvelu mahdollistaa joustavan yhteiskäyttöauton käyttämisen, sillä autoa ei tarvitse palauttaa samaan paikkaan mistä se on lainattu ja pysäköinti on maksutonta kaikilla Helsingin asukaspysäköintipaikoilla. DriveNow:lla maksat vain ajasta, jonka auto on käytössäsi. Lisätietoja ja rekisteröityminen www.drive-now.fi

Jopot

Ultimes Business Garden tarjoaa vuokralaistensa käyttöön 2 jopoa kypärineen. Pyörät ovat lainattavissa päivittäin klo 7.30-17 välisenä aikana aulan palvelutiimiltä.

Hieronta

Hierontaa saatavilla Ultimeksessa keskiviikkoisin.

Ajanvaraukset suoraan hieroja Anne Tilloselta.

Anne Tillonen 040 537 5084

anne.tillonen@iki.fi

Pesulapalvelut

Tekstiilien pesu onnistuu Ultimes Business Gardenissa Vistan Pesula Oy:n kautta. Pesula toimittaa puhtaat tekstiilit viikoittain suoraan Ultimekseen. Lisätietoja saat aulan palvelutiimiltä numerosta 046 923 7479 tai sähköpostilla ubg.palvelutiimi@iss.fi.

Hyvinvointipalvelut ja liikuntapalvelut

Tavoitteemme on saada ihmiset liikkumaan sekä saamaan aktiivinen elämäntapa osaksi arkea

• Motivointi = ”virtuaalisesti” kädestä pitäen viedään ihminen liikkumaan

• Annostus yksilöllisesti tai pienryhmissä sekä vähän kerralla

Kartoitetaan yhdessä juuri sinun yrityksesi tarpeet!

Tila- ja muuttopalvelut

Tarjoamme suunnittelupalveluissa arkkitehti-, rakenne- ja tilasuunnittelupalveluita. Saat asiantuntevaa työympäristökehitystä ja toimitilojen kokonaisvaltaista tilasuunnittelua. Voimme käydä läpi tilatarpeet ja suunnitella juuri sinulle sopivat kalusteet ja tilatehokkuuden.

Muuttopalveluissa voit valita neljästä vaihtoehdosta omatoimimuuton ja täyden palvelun muuton välillä. Handyman-palvelun puitteissa organisoimme ja suunnittelemme pienet muutot. Säädämme myös kalusteet kohdalleen ja autamme postituksessa.

Autospa-palvelut

Uudenmaan Autospa Oy toimii Ultimes Business Gardenin parkkihallissa. Palveluaika on arkisin klo 08-17.

Palveluihin kuuluvat autojen käsinpesut, sisäpuhdistukset, vahaukset, pinnoitteet, rengaspalvelut, renkaiden säilytys, tuulilasien korjaukset sekä kolarikorjaukset.

Lisätiedot: http://www.auto-spa.fi/

SmartPost

Ultimekseen on otettu käyttöön Postin SmartPost pakettiautomaatti. Voit kätevästi tilata tai lähettää paketteja työpäivän aikana. Enää ei tarvitse päivystää kotona tai hakea hankalan matkan päästä pakettiasi.

Tutustu palveluun www.posti.fi